Over

Wij zijn Marijke (63) en Ruud (60) en wij houden van reizen en van kamperen, bij voorkeur in het Zuiden van Europa, zoals Frankrijk, Italië en Spanje.

IMG_9355

Omdat het al weer een aantal jaar geleden is dat wij in Spanje zijn geweest, gaan we dit jaar in ongeveer 5 weken een rondreis maken die begint in het San Sebastian, in het Noorden van Spanje en die ons vervolgens brengt naar Burgos, Valladolid, Salamanca, Sevilla, Lissabon (Portugal), Lagos (Portugal), Gibraltar, Malaga, Granada, Madrid en Zaragoza.

In Spanje woont een oud-collega, Aart Brons met zijn vrouw Fien en die willen we graag gaan bezoeken, evenals goede vrienden van hun, die ik weer ken van het Alles Amerika Forum (Monique en Albert Tijmes Verbeek).

Wij reizen met auto en eigen caravan en de bedoeling is dat we 5 weken heerlijk gaan genieten van cultuur, zon, lekker eten, drinken en……………… elkaar.

Als je het nu leuk vindt om onze belevenissen te volgen, abonneer ja dan door je emailadres achter te laten; je krijgt dan automatisch bericht van iedere update.

Advertenties

2 reacties op Over

 1. Wij vertrekken begin oktober voor 6 weken en gaan ongeveer dezelfde route nemen als jullie en daarom zijn wij geïnteresseerd in jullie ervaringen.

 2. Han Pijs zegt:

  Dag Marijke en Ruud
  Op zoek naar nieuwe ideeën voor onze aanstaande Spanje-reis kwam ik op jullie weblog. Leuk om jullie ervaringen te lezen en foto’s te bekijken. We kregen er meteen weer zin in.

  Op de pagina https://spanje2013.wordpress.com/2013/06/21/dag-30-barbarroja-en-omgeving/ beschrijven jullie een mooie wandeling die wij ook wel zouden willen maken. Kunnen jullie aangeven waar dat ongeveer was?
  Alvast hartelijk bedankt
  Han

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s